Zoekopdrachten

door admin
Zoekopdrachten

We hebben weer een aantal mooie zoekopdrachten open staan. Heb je interesse, neem dan gerust contact op voor meer informatie. Nog geen samenwerking met VanHarteLief? Geen probleem, we komen heel graag met je in contact!

 

EMMELOORD:

1

Voor een gezin met een meisje van 2 jaar oud zoek ik met ingang van januari een lieve gastouder.

Het rooster is flexibel op de dinsdag, woensdag en donderdag. Het rooster is 2 maanden van te voren bekend en op woensdag wordt er sowieso 1 dag afgenomen. De tijden kunnen lopen van 6:30/7:00 tot 17:00 of van 12:00 tot 17:00.

2
Met ingang van maart 2022 zoek ik voor een babyโ€™tje van (dan) ongeveer drie maanden oud een lieve gastouder.

Opvang is gewenst op de woensdag OF donderdag (afhankelijk van wat de gastouder wil) en de vrijdag. Moeder probeert straks een vast rooster te krijgen. Er wordt sowieso op de twee gekozen dagen opvang afgenomen en de mogelijke diensten waarop de gastouder die dagen nodig is, zijn:

8:30 โ€“ 17:30
12:00 โ€“ 18:30
De ouders zullen de uiteindelijk gereserveerde uren ten alle tijden uitbetalen.

3
Voor een babyโ€™tje dat in maart 2022 wordt verwacht zoek ik met ingang van juni 2022 een gastouder voor drie hele dagen per week. Te weten: maandag, dinsdag en donderdag van 6:30 tot 16:15.

Ouders zoeken een stabiele plek en hopen iemand te vinden die de opvang langere tijd wil blijven doen. Ze vinden het leuk als de gastouder actief met de kinderen bezig is. Dus regelmatig even naar buiten gaat en leuke dingen met de kinderen doet.

4
Met ingang vanaf eind april/begin mei zoek ik voor twee kinderen (1,5 en 3 maanden) een lieve, flexibele gastouder voor de dinsdag en de donderdag. Het rooster is een flexibel basisrooster welke 8 weken vooruit wordt gepland. Er wordt van GO gevraagd beide dagen vrij te houden voor de kinderen. Er zal sowieso elke week, minimaal een dag worden betaald ongeacht de afname.

Wanneer er al eerder voor de oudste een plekje is, is dat heel fijn, maar geen must.

KAMPEN:

5

Voor een jongetje van 3,5 jaar zoek ik tot aan juni een go voor de ma/di/do van 8:30 tot 14:00 en op de vrij van 8:30 tot 12:00 een lieve GO.

Het liefste in de wijk de Maten/Flevowijk/Stationskwartier.

6

Voor een gezin met twee kinderen (1 en bijna 4) ben ik op zoek naar een gastouder voor de maandag, dinsdag en donderdag. De opvang loopt op de maandag en dinsdag van 8.30 tot 16.30 en op de donderdagen van 8.15 tot 13.30. De oudste zal na de meivakantie naar school gaan. Voor hem is er vanaf dat moment geen opvang meer nodig. De opvang zou eigenlijk uiterlijk 10 januari moeten starten.

Mocht je interesse hebben in een van deze zoekopdrachten, dan zien we je berichtje (met het zoekopdracht-nummer) heel graag even tegemoet!
marion@vanhartelief.nl

 

 

 

#gastouder #gastouderbureau #Emmeloord #Urk #Zwolle #Kampen #Lemmer #gastouderopvang #kinderopvang #gastouderbureauemmeloord #gastouderbureauzwolle

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy