Reviews

door admin

Super fijn gastouderbureau

Fijn gastouderbureau, goed bereikbaar, stimuleert zelfstandigheid van de gastouders. Staan open voor de regels die de gastouder hanteert.

Ik werk al een aantal jaar met ze en op dit moment zitten al mijn ouders hier. Betalingen zijn altijd op tijd.

Kortom een gastouderbureau die ik aanbeveel aan gastouders die nog een gastouderbureau zoeken.

– Jolanda de Vogel-Otten

Hele goede ervaringen

We hebben erg goede ervaringen met Vanhartelief, helemaal in vergelijking met het bureau waar we eerder bij aangesloten waren. Goed bereikbaar, weten wie jij als vraagouder bent en wie je gastouder is, papierwerk goed voor elkaar en bovenal erg vriendelijk. Aanrader!

– Rineke W

Deel jouw ervaring met VanHarteLief

Jouw mening vinden wij belangrijk!
Hoe ervaar jij de samenwerking met ons? Laat het ons weten.

 

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Gastouderbureau VanHarteLief
Average rating:  
 18 reviews
 by Margreet Berkel
Fantastisch gastouderbureau

Ik ben door erg tevreden vraagouders bij VanHarteLief gekomen. En ik kan niet anders zeggen dan dat ik daar heel erg blij mee ben. Karin en Martine zijn sociaal, vriendelijk en professioneel! Als ik vragen heb staan ze altijd voor mij klaar. Wat ook heel erg prettig is, dat ze snel en adequaat reageren als ik een berichtje heb gestuurd. Ik hoop nog heel lang met ze samen te werken.

 by Mieke Admiraal
Prima gastouderbureau

Ik werk sinds 2016 samen met gastouderbureau VanHarteLief! Een fijn bureau om mee samen te werken, korte lijntjes en snelle reactie op een vraag!

Veel scholingsaanbod!

Kortom een aanrader!

 by Marretje Bakker
Professioneel met een warm hart

Toen ik mijn opvang starte koos ik bewust voor gastouderbureau vanhartelief vanwege de professionaliteit. Het warme hart ontmoette ik toen mijn opvang door omstandigheden een aantal weken dicht moest. Vanhartelief was er toen op dat moment niet alleen voor mij maar met name ook voor mijn vraagouders om ze te woord te staan en passende opvang te regelen voor de kinderen.

 by Vera Veendrick
Ik raad jullie aan iedereen aan!

Ik raad jullie aan iedereen aan,

De manier van communiceren en het enthousiasme van het hele team zorgt voor vertrouwen en een fijne samenwerking. Super tevreden.

 by Didy Kootstra
Van harte aanbevolen

Als gastouder ben ik blij en tevreden dat ik met VanHarteLief samenwerk. Er is een open en persoonlijk contact. Tevens staan ze voor kwaliteit. Ze zorgen voor goede en leuke bijscholingen zodat gastouders zich verder kunnen ontwikkelen. Het is ook fijn dat de uitbetalingen goed verlopen. De website is duidelijk en mooi geworden.

Didy Kootstra, Noppie kinderopvang

 by Voka v.d. Linde
Super gastouderbureau!

Ik ben al jaren bij VanHarteLief aangesloten. Ik vind het een super bureau. Ze zijn erg betrokken bij de vraag en gastouders. En een heel groot pluspunt: ze gaan heel goed met de tijd mee of lopen er zelfs al op vooruit. Verder vind ik het super dat ze zoveel scholing aan bieden. Ik vind zelf dat je dan goed actueel blijft. Alles wordt ook goed vermeld en aangegeven en er is nooit gezeur met betalingen enz. Het enige wat voor mij een puntje is, ik woon in een dorp en mensen hier vinden soms bemiddelingskosten te hoog. Dit komt omdat in het dorp ook bureaus zijn en die liggen lager. Maar ze doen ook minder voor ons . De website is erg mooi en duidelijk.

 by Jenneke Heetebrij
Duidelijk en overzichtelijk

Ik ben al gastouder vanaf het eerste uur bij VanHarteLief en kan niet anders zeggen dan dat de samenwerking tussen ons top is.
Denken met je mee maar vooral denken ook aan je als het soms niet goed met je gaat.
Hoop nog lang met jullie samen te werken.
Ik vindt het een leuke website!
Hij is voor de ouders van nu heel duidelijk en overzichtelijk.
Leuk idee vind ik, hoe de zoekopdrachten zijn vormgegeven.
Top website!

Groetjes van een tevreden gastouder

 by Marloes Dokter
Dankjewel!

Helaas moesten we vanwege onze verhuizing de opvang van onze kinderen elders zoeken. Maar wat een fijne tijd hebben ze gehad bij hun gastouder! De sfeer, de warmte en de liefde, een fijne en veilige plek om groter te worden.

En die ervaring hebben we ook met de organisatie vanhartelief. Hun naam zegt het al. Fijne persoonlijk service op maat.

Dankjewel voor de mooie en waardevolle tijd!

 by Anja Nijholt
Gastouder bij vanhartelief
Woonplaats: Oosterzee

Vanaf 2014 werk ik samen als gastouder voor vanhartelief.
Een super leuk gastouderbureau met een geweldig team, die je overal in bijstaan.
Er wordt gewerkt met korte lijntjes, bij vragen krijg je gelijk antwoord.
Er is een groot aanbod in cursussen en workshops, dit zijn altijd gezellige avonden waar je ook veel collega gastouders tegenkomt.
Een top gastouderbureau!!

 by Alieske Stoffels
Een prima samenwerking!

Gastouder zijn doe ik vanuit mijn hart. Mijn hart gaat uit naar kinderen. Spelende kinderen, stoeiende kinderen, lerende kinderen, vragende kinderen, lachende kinderen, huilende kinderen... het maakt niet uit: elk kind is welkom en sluit ik in mijn hart. Daarom werk ik graag samen met Gastouderbureau VanHarteLief. Zij doen hun naam echt eer aan: ze werken vanuit het hart: zijn liefdevol, eerlijk en oprecht en hun uitgebreide kennis en ervaring wordt gedeeld zodat de gastouder van daaruit haar werk van harte kan doen. Een prima samenwerking!

Page 1 of 2:
«
 
 
1
2
 
»
 

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy