Sophia Brouwer

 

Wat leuk dat ik mezelf mag voorstellen

Ik ben Sophia Brouwer, 29 jaar en woon sinds september 2011 in het oude dorp van Urk. Ik ben getrouwd met Riekelt (internationaal chauffeur) en wij hebben samen 3 dochters. Ze zijn 7, 6 en 2 jaar oud. Mijn vorige woonplaats is Katwijk (Zuid-Holland). Daar ben ik geboren en getogen.

Ik zit op dit moment in het aanmeldingstraject om gastouder te worden. Ik vind het heerlijk om met kinderen om te gaan.ย Lekker naar buiten met mooi weer. Een bezoek brengen bij de kinderboerderij of naar hetย strand met de zomerdagen. Met regendagen zijn we binnen actief met spelletjes spelen, dansen, muziek maken, koekjes bakken en nog veel meer leuke en leerzame dingen.

 

Ik heb mijn Helpende Welzijn opleiding gevolgd en daarvan mijn diploma behaald. Ik vind het belangrijk om mijzelf te ontwikkelen. Ik zal daarom ook zekerย cursussen gaan volgen om zo mijzelf verderย te ontwikkelingen en bij te blijven. Daarnaast kijk ik er erg naar uit om mijn eigen gastouderopvang te starten.

 

Maandag t/m donderdag kan ik kinderen opvangen. Ben je op zoek naar een gastouder op Urk? Dan ben je van harte welkom om eens een kijkje te nemen achter mijn deur!

 

Hartelijke groet,
Sophia Brouwer

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy