Nanet van der Stouw

 

Hallo allemaal,

Ik ben Nanet en woon in Hasselt samen met mijn man en onze 3 kinderen, Renske (17 jaar), Joeri (15 jaar) en Meike (11 jaar).

Ik heb 6 jaar fulltime gewerkt als kraamverzorgster. Na de geboorte van Renske vond ik het werk als kraamverzorgster lastig te combineren met ons gezin. Dit heeft mij doen besluiten mijn baan op te geven. Een jaar na de komst van Joeri kreeg ik toch weer behoefte aan een baan buitenshuis. Ik ben gaan werken als voedingsassistent in de Isala kliniek in Zwolle. Het was een avondfunctie en daardoor ideaal in combinatie met de zorg voor mijn gezin. Door een reorganisatie is mijn baan helaas komen te vervallen. Dit viel samen met mijn zwangerschap van onze jongste dochter Meike.

Een schoonzus van mij bleek tegelijk met mij zwanger te zijn en benaderde mij om voor 2 dagen in de week op haar kindje te passen…tot er weer wat anders op mijn pad zou komen. Nu 11 jaar later is dat uitgegroeid tot mijn eigen gastouderopvang!

Ik vind het heerlijk om met kinderen te werken en zo ben ik er ook altijd voor mijn eigen kinderen. Met mijn bakfiets ga ik geregeld met de kinderen ‘op pad’. Ook gaan we vaak naar de leuke speeltuintjes van Hasselt.

Sinds dit jaar ben ik gestart met de Coole Kids Box. Het is ontzettend leuk om samen met de gastkinderen (om de maand) te ontdekken wat er voor spannends en leerzaams uit de box komt.

Af en toe mis ik het contact met directe collegaโ€™s. Daarom probeer ik zoveel mogelijk naar cursussen en bijeenkomsten te gaan die het gastouderbureau aanbiedt.
In Hasselt zijn meer gastouders werkzaam. Onderling is er leuk contact, dat is heel fijn.
Nou, dit was een kijkje in mijn leven als gastouder.

Groetjes,
Nanet van der Stouw
(Gastouderopvang Nanet)

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy