Irina Baars-Verhagen

 

Hallo allemaal!

Wat leuk dat jullie ook eens achter mijn deurtje komen kijken…

Ik ben Irina en ik woon samen met mijn man en twee zoontjes in Emmeloord. Onze jongens zijn 3 en 4 jaar. In 2015 kwam ik voor het eerst in contact met gastouderopvang. Ik wist eigenlijk meteen dat ik dit ook wou doen, maar het duurde even tot ik voor mijzelf durfde te beginnen. Eind 2017 ben ik met mijn eigen opvang begonnen; Gastouderopvang StarKids. En van die keuze heb ik geen moment spijt. Wat is dit heerlijk werk! Elke dag kan ik mijn creativiteit kwijt in mijn werk en heerlijk bezig zijn met de kindjes. Het is zo waardevol om kinderen te mogen begeleiden in hun jonge leven en hun weg naar een ‘eigen ik’. Een heel dankbaar beroep (denk maar eens aan al die knuffels en kusjes die we krijgen op een dag!). Hopelijk kan ik dit werk nog vele jaren met net zoveel plezier doen.

In mijn opvang vind ik het belangrijk dat de kinderen echt kind kunnen zijn. Ze mogen ontdekken en leren op hun eigen tempo, zodat leren echt leuk blijft! We werken met thema’s en in dat thema lezen we onze boekjes, luisteren we naar liedjes, kijken we filmpjes en maken onze knutselwerkjes. En we vinden het allemaal heerlijk om veel buiten te zijn. Met de bakfiets kunnen we ook overal heen fietsen. Om de hoek hebben we een speeltuintje en een groot veldje, waar we ook graag heen gaan.

De samenwerking met VanHarteLief vind ik super fijn. Mijn eerste contact met hun was als vraagouder en later pas als gastouder. Ik heb altijd 1 vast contactpersoon gehad, Marion. Zij is heel betrokken en neemt al mijn vragen erg serieus. Het is heel fijn dat ik altijd bij Marion kan aankloppen als ik ergens hulp bij nodig heb of om even te sparren. En als zij er niet is dan kan ik altijd bij haar collega’s terecht. VanHarteLief is een fijn en professioneel gastouderbureau waar ik graag mee samen werk! Dankzij hen heb ik mij ook verder kunnen ontwikkelen als gastouder en ze bieden genoeg mogelijkheden om dit te blijven doen en te blijven leren.

Leuk dat jullie even de tijd hebben genomen om dit te lezen. Neem ook eens een kijkje op mijn website www.gastouderopvangstarkids.nl of op mijn Facebook pagina.

Groetjes,
Irina

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy