Gastouders

door admin

Gastouders gezocht!

Gastouderbureau VanHarteLief is altijd op zoek naar de liefste gastouders! Ben je gastouder of overweeg je het te worden? Wat heb je een mooi vak gekozen. Het werken met kinderen is voor veel gastouders echt een heel bewuste keuze. Sommigen wisten al vroeg dat het werken met kinderen was wat ze wilden doen. Het gastouderschap is een uitdagende baan waar heel veel voldoening uit wordt gehaald.

Buiten de waardering die je van de kinderen en de ouders ontvangt, zeggen veel gastouders ook dat ze het heel prettig vinden dat zij zelfstandig kunnen beslissen hoe hun opvang vorm krijgt. Je stelt jezelf immers al heel wat vragen voordat je start met je eigen kleinschalige kinderopvang aan huis;
Wat zijn de doelen die ik wil bereiken en hoe pak ik dat in de dagelijkse praktijk aan?
Hoeveel kinderen wil ik opvangen en binnen welke leeftijden?
Bied ik wel of geen BSO?
Ga ik met een bepaald activiteitenprogramma werken of pak ik dat zelf op?
Prachtig dat je deze beslissingen zelf kunt nemen en dat je op deze manier echt je eigen identiteit kunt vinden binnen je werk. Bovendien zorgt het voor een mooie diversiteit binnen de gastouderopvang. ‘Voor elk wat wils’!

Het kiezen van het gastouderbureau waarmee je wilt samenwerken is natuurlijk ook een heel belangrijk besluit. Je gaat een verbinding én een samenwerking aan met een (of meerdere) bureau(s). Belangrijk dus om goed te kijken of het bureau past bij de manier waarop jij wilt werken. En ook: pas ik zelf bij dit bureau en kunnen we elkaar aanvullen? Het is belangrijk om je te realiseren dat de keuze voor een gastouderbureau de keuze van de gastouder is. Maar natuurlijk is het voor ouders ook belangrijk om te kijken naar de voorwaarden die voor hen van toepassing zijn wanneer zij zich aanmelden bij een gastouderbureau. Goed dus om als gastouder en vraagouder sámen te kijken naar welk bureau het beste bij jullie beiden past.

Kunnen wij je wellicht helpen bij het maken van jullie keuze? Misschien willen jullie wat informatie of een prijsberekening? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op.

VanHarteLief heeft met ongeveer 175 gastouders een actieve, fijne samenwerking. Ben je als ouder(s) op zoek naar een gastouder, neem dan gerust contact met ons op. Wellicht dat wij kunnen helpen bij het vinden van de allerliefste gastouder.

Wij zijn een regionaal gastouderbureau, werkzaam in o.a. de gemeente Noordoostpolder, Urk, Swifterbant, Dronten, Lemmer, gemeente Steenwijkerland, gemeente Zwartewaterland, Kampen, Zwolle en nabije omgeving (o.a. Hattem, Wezep)

 

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy