Team VanHarteLief

door admin

 

“Soms gebeurt wat goed is voor je bedrijf juist buiten je bedrijf”

Deze quote past heel goed bij ‘VanHarteLief’. Waarom? Om als team of organisatie te groeien, vind je de ingrediënten hiervoor vaak buiten de muren van je kantoor.

“Zo gaat het in de praktijk ook bij ons” aldus Karin Wibier, eigenaresse van VanHarteLief. Wij bezoeken dagelijks gastouders in hun eigen woning. Zij bieden kinderen in de leeftijd van o tot 12 jaar een fijne opvangplek aan. Samen met de gastouder zetten wij ons in voor de pedagogische kwaliteit van de gastouderopvang. Ons gezamenlijke doel is een veilige opvangomgeving, waar het kind ‘kind mag zijn’ en zich kan ontwikkelen tot een prachtig mens. Deze bemiddeling en begeleiding gebeurt niet bij ons op kantoor, maar vanuit kantoor.

Met veel plezier, inzet en deskundigheid helpen wij ouders bij het vinden van een geschikte gastouder. Wij komen hiervoor bij ouders thuis en starten samen met ouders en de gastouder de opvang op. VanHarteLief ondersteunt ouders bij de administratie rondom de kinderopvangtoeslag en is telefonisch, per mail of via de app altijd bereikbaar voor vragen. Ook regelen wij eventueel vervangende opvang, denken wij mee en geven desgewenst advies.

Kortom, voor gastouders en ouders willen wij een betrokken samenwerkingspartner zijn.
Wij kijken uit naar een gesprek met jou, als gastouder of ouder! Bel ons gerust voor een afspraak!

Team Gastouderbureau VanHarteLief

 

Karin Wibier

Regio Emmeloord, Swifterbant, Lemmer, Urk, Ens

Martine Renkel

Regio Zwolle, Kampen, Hasselt, Vollenhove, Marknesse

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy